View Single Post
Staro 25.01.2011., 23:07   #775
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005

U Skadovsku ih ni nema na početku, kad kreneš po Yanov-u rješavat probleme onda ćeš ih sresti i uvijek su neprijateljski raspoloženi(crveni) kad te vide pucaju pa tek onda pitaju
Onda ćeš ih moći vidjeti i u Skadovsku na par lokacija i uvijek su prisutni u obje mape i to u grupama.Eto toliko da baš sve neodam
U Pripyat-u ih ima mnje nego u drugim modovima(ili sam ih uspijeo izbjeći za sada) ali zato ima više kojekakve gamadi(čimere,snorkovi i ona gamad nevidljiva, te pasa i štakora).

Thks na spoileru ali jos ih nisam vidio a obavio sam vec dosta toga u Yanovu. Mozda jer sam i ja u neku ruku kao alfe, prvo pucam pa onda pitam za zdravlje . Jedino ako me ne cekaju gnjide u Jupiteru, tamo jos nisam bio, spremam se sad.
Jos jedna stvar
oslobodio sam onog vojnika iz ruka Mercenariusa i sad od njega imam zadatak naci mu Vintorez. Na karti mi stalno signalizira da je u cementari ali ne mogu naci. Kod onog mrtvog u podrumu nema, sve sam pretrazio ali nema a i dalje mapa signalizira. Netko zna ?-->
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova

U Skadovsku ih ni nema na početku, kad kreneš po Yanov-u rješavat probleme onda ćeš ih sresti i uvijek su neprijateljski raspoloženi(crveni) kad te vide pucaju pa tek onda pitaju
Onda ćeš ih moći vidjeti i u Skadovsku na par lokacija i uvijek su prisutni u obje mape i to u grupama.Eto toliko da baš sve neodam
U Pripyat-u ih ima mnje nego u drugim modovima(ili sam ih uspijeo izbjeći za sada) ali zato ima više kojekakve gamadi(čimere,snorkovi i ona gamad nevidljiva, te pasa i štakora).

Thks na spoileru ali jos ih nisam vidio a obavio sam vec dosta toga u Yanovu. Mozda jer sam i ja u neku ruku kao alfe, prvo pucam pa onda pitam za zdravlje . Jedino ako me ne cekaju gnjide u Jupiteru, tamo jos nisam bio, spremam se sad.
Jos jedna stvar
oslobodio sam onog vojnika iz ruka Mercenariusa i sad od njega imam zadatak naci mu Vintorez. Na karti mi stalno signalizira da je u cementari ali ne mogu naci. Kod onog mrtvog u podrumu nema, sve sam pretrazio ali nema a i dalje mapa signalizira. Netko zna ?

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote