View Single Post
Staro 25.01.2011., 21:22   #27
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Pozdrav!

Ponajprije da odgovorim na tvoje prvo pitanje: čisto činjeničnim uvidom rezultata prvog kola na naslovnoj stranici USL lige, mogu se vidjeti sudionici ove sezone. Moraš priznati da nedostaju neke prilično jake i respektabilne eskadrile iz prošlih sezona, uz dužno poštovanje trenutnim sudionicima. Drugo, da li potvrđuješ najbolji rezultat 1. kola ove sezone, proteklih sezona ili ikad? Moram priznati da si dosta kontradiktoran u tim tvrdnjama.
Treće, nisam liaison kontakt niti jedne eskadrile. Proteklo je dosta vremena otkad sam aktivno letio on line, trenutno sam off line i uživam u korisničkim mapama i misijama koje skidam sa interneta, čekajući nove za 4.10 verziju. Priznajem i nestrpljivo očekujem novi IL2:COD. Jednostavno sam neko vrijeme pratio USL ligu jer nalazim da je zanimljiva razbibriga i prilično zabavno natjecanje.
Nastavno tvojoj tvrdnji da samo liaison kontakti imaju uvid u rezultate, opet iznosiš netočne i paušalne tvrdnje. Nije potrebno biti registriran na USLu da bi se vidjeli rezultati prošle sezone, kao Gost se vidi dovoljno. Što se tiče vašeg prvog sraza s prošlogodišnjim pobjednicima, informaciju sam prenio upravo s vaše stranice

http://lockonhr.com/node/60

Još jednom srdačan pozdrav, i sretno u nastavku natjecanja.

S poštovanjem
Clifton je offline   Reply With Quote