View Single Post
Staro 25.01.2011., 20:44   #6
zwer54
Premium
Moj komp

zwer54's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
nikako nije moguce sloziti u hr da internet sa sticka bezprijekorno radi vise od 1 dan... barem ja to nisam dozivio... kod mene ti slucajevi nekad rade cak i po tj dana a onda padne i ne mozes vise pristupiti i nema nikakve sanse sve dok ne odem na lokaciju i restartam router... ili kad dode do trena kad mu je podesen automatski restart, svaka 24 sata se router sam restarta i onda sve proradi kako treba, znaci kod mene ni nije problem u mjenjanju ip adresa nego taj mobilni internet jednostavno "zacvika" i potreban mu je reconnect...

taj problem vucemo za sobom vec valjda god i pol i nismo nasli efikasno rjesenje... jedinu efikasnost smo nasli u tim level1 routerima koji rade bolje ali i dalje to nije to... tako da, jednostavno, ne ocekuj da ce te to sluziti kao fiksni internet...

jedino ovo kako si ti opisao da u ddns-u pogledas ip pa ga upises pa proradi, mislim da to nikad nismo ni probali... ali ugl, restart routera uvijek rijesi problem koji se uvijek pojavi ponovo, nekad nakon 1h, nekad nakon 3 dana, nema pravila... ali uvijek se dogodi...

EDIT: ja bi rekao da je problem u našim operaterima od koga imamo taj internet a ne u našoj opremi... operateri imaju te fore da ti prekinu razgovor nakon bubam bezveze 10 sati pa moras nazvat ponovo bez obzira kaj u biti zaradjuju u tom trenu... a ako su pozivi besplatni onda svi znamo da nakon 1h ili kolko vec, veza prekine pa moras ponovo... pa mi se cini da tako i taj nas internet jednostavno "krepa" i tu se stvar zblesira...