View Single Post
Staro 25.01.2011., 19:13   #165
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
da malo dignem thread

dali se što promijenilo u zadnje vrijeme sa zakonima i plačanjem pristojbe?
preselio sam se u novi stan,naravno da nismo prijavili prijamnik, imamo jedan boravku (stari crt) i novi u spavaćoj sobi.
uveo sa b-net, znači ne gledam preko našeg bajnog "digitalnog signala",nego analogno ,ako sam dobro shvatio,to je kablovska,ne?

bio neki dan inkasator,pustio sam ga unutra,popričali smo, i kaže mi da mi mogu lupit pretplatu (pošto je vidio samo stari crt,koji nemože primati digitalni signal) i na računalo ,jer imam vezu na internet i mogu gledati i slušati tv i radio preko računala.
iako mu objašnjavam da nemam veze sa digitalnim programom,da imam b-net koji daje dio (mislim da je i on sam rekao oko 3%),da me to ne oslobađa pretplate.

skužio sam da prepucavanje nikamo ne vodi,i potpisao sam papirić za plačanje pretplate za zadnja 3 mj. ,ali sam mu rekao da mu nedam odma 320kn! ,kaže on -nema problema,nazovem vas za 10-15 dana pa se dogovorimo.

moram li plačati pristojbu ,iako nemam tv koji može primati digitalni signal, a niti su mi njih dva zapisala išta što ima veze sa tv ,model i serijski broj.

mislim,80 kn za šta?za nešto što već plaćam,a + niti mi uređaj ima mogučnost za primanje signala.

za apsurd sa kompom i internetom ne želim niti komentirati.

ili da preformuliram pitanje - dali mi mogu nabiti pretplatu na temelju uređaja koji nemože primati digitalni signal i računala?radio nemam...

Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 25.01.2011. u 19:37.
BSA<AK-47> je offline   Reply With Quote