View Single Post
Staro 25.01.2011., 18:55   #349
Full Throttle
Premium
Moj komp

Full Throttle's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Mikygs Pregled postova
Ma sve je to...
Meni su jos odaaavno ogranicili brzinu na 2 mbit-a,a placam 4...
I neki dan mi vise dosadilo tih 2 mbit-a,pa sam napisao detaljan mail T-Comu i rekli su da je moj upit proslijeden nadleznoj sluzbi na rjesavanje pa cemo vidjeti...
Inace tehnicari iz Gospića su mi rekli da su kablovi u mojoj ulici losi i da nema tu pomoci jer T-Ht ne zeli investirati,samo mi nije jasno zasto,jer moja ulica ima dosta korisnika T-Comove max adsl usluge,ali eto...
Vidjet cemo ste ce mi javiti iz T-Coma.
ti još trebaš biti zadovoljan. ja imam trenutno 1mbps i to je maksimalno kolko mogu dobiti. kod nas isto tip rekao da su mislili radit mini centralu na mojem području dok su još bili HT, al kad ih je T-com kupio to je palo u vodu jer ovi ne žele ulagati u tak nešto. napiši ovdje kakav će ti odgovor dati ako budu uopće, baš me zanima...

edit: e da, i kod nas, kada su uvađali telefon (znači početkom 90-ih) nisu za svako kućanstvo postavili jednu razvodnu kutiju nego jedan telefonski kabel ide na par kuća. na početku su čak 2 kućanstva dijelila isti broj.
pričal mi tip koji radi u iskonu da jedina šansa da se neš promjeni je npr. da čim više korisnika uputi zahtjev (grupni) za poboljšanjem usluge tekomu

Zadnje izmijenjeno od: Full Throttle. 25.01.2011. u 19:16.
Full Throttle je offline   Reply With Quote