View Single Post
Staro 25.01.2011., 16:14   #24
Clifton
humanoid carbon unit
Moj komp

Clifton's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Pozdrav!

Pomnijim uvidom na stranicu lige vidjeh da se radi o različitim mapama, ali Klingone tvoja tvrdnja, citiram: i najveća ikad do sad u službenim natjecanjima koju je ostvario neki tim je i dalje neistinita i netočna, vrlo vjerojatno proizašla iz nemara ili manjkave provjere rezultata prošle sezone United Squadrons Leaugue... eventualno bi se mogla smatrati - paušalnom. Možda nalaziš kako je vaša pobjeda najveća na toj dotičnoj mapi (što bi isto valjalo provjeriti), ali proizvoljnim konstrukcijama koje nisu potkrijepljene činjenicama kako se ujedno radi i o najvećoj pobjedi ikad i u prvom kolu, tvoj post postaje najobičniji navijački pamflet.

Zahvaljujem na pozivu o razmišljanju. Sasma sam dovoljno upoznat s radom =AVG= eskadrile; ponešto znam i o Schorched Earth Online War sistemu i ne uviđam neku veću poveznicu između navedenih dviju premisa s USL sistemom natjecanja, koji iskreno budi rečeno, ove sezone nije ni sjena prošlogodišnjoj. Istome, ovim putem bih i ja tebe pozvao na malo razmišljanja o navedenom.

No, čestitam na pobjedi i s nestrpljenjem očekujem rezultate slijedećih rundi.

Srdačan pozdrav tebi osobno i članovima tvoje eskadrile.

S poštovanjem
Clifton je offline   Reply With Quote