Kupio u HG-u oba diska koja imam u kompu, za oba je bila garancija 5 godina, ali diskovi uredno rade i dan danas...
Kupio komponente u HG-u za ovaj komp, sve osim grafe koju sam nedavno kupio...Uglavnom kak sam neiskusan bio, uzeo sam Intelovu maticnu, jer sam mislio da ce bit pouzdana itd...Prvo problemi sa RAM-om GEIL-ovim, idem u HG i uzeo ovaj Kingmax 2gb i dobijem 100kn nazad jos, ajde RAM vise nije bio problem, ali maticna je bootala svake prijestupne, i odnio u servis, vrate oni komp da kao maticna radi, meni opet nece bootat, onda kako sam bio zivcan cak sam i potrgao jednu onu plastiku na slotu za RAM, ona kaj klikne...i tak sam im odnio komp, onda me opet docekao sa servisa da je potpuno ispravan...onda sam poludio i ja i moj stari koji im je skoro bacio komp u pult...onda su nekaj kakali, ja reko ocu broj od servisera kod kojeg je komp 2x bio...i posaljem mu nazad komp u servis, tom serviseru. Onda sam ga zvao na mob i malo digao glas na njega i rekoh mu da necu tu maticnu, jer ne radi, onda mi je stavio ovu DFI. Malo je prigovarao za tu plastiku na RAM slotu, rekoh mu da ja neznam za to...
I uspio sam rijesit to nekak...
Komponente i dan danas ok rade...