ja moram reci da mi je tak-tak, prakticki sve vec videno kroz prosle sezone? ali doslovce - sve?
necu se sa ikim svadati jer nema smisla, jedino mi je malo cudno kada vidim ovakve komentare "fenomenalno, odlicno, epic". kako sam prije napisao - ne znam, kao da nema tog zara, te svjeze krvi, ideje. plus sto imam filing, da se may posere i clarkson to gleda, da bi se naslo 15 ljudi ovdje i rekle kako je to nesto najbolje sto su gledali u zivotu. nhf nikome, takav imam dojam.
inace test ubrzanja bube i porshea mi je iskreno najdebilniji dio epizode. pojma nemam zasto mi nije bilo smijesno (opet ponavljam, mozda sam ja u krivu), ali takav test pokazuje meni barem samo jednu stvar - da imaju para na bacanje. cisto bezidejno preseravanje za populaciju ispod 14 godina, i jebo ga vise porshe i ona budala sto ga je hipnotizirala......

.
uglavnom. iskreno i toplo se nadam da cu dobiti bolji dojam i sa vecim gustom gledati nove epizode, ali zasada mi ne sluti na dobro. ok, albanija ce morati bit dobra jer je stojka u pitanju, ali pocetak ove 16-te sezone me podsjeca na kraj 14-e. kad je izasla 15-a sezona bio sam presretan jer su mi se popravili, jako se nadam da ce bit isto i sa ovom sezonom.