View Single Post
Staro 24.01.2011., 19:22   #13
Bajdo
Registered User

Datum registracije: Oct 2010
Ljudi, zaboravimo ovaj udaljeni ap. 100% sam siguran da cu se na njega sa iole boljom antenom moc spojit. Ako sam mogao sa onim sranjem od omnice sa ebay-a, onda bi jedna orig. omnica od 9dbi sigurno to odradila bolje.

Ono sto sad mislim je da cu MORAT uzet internet od nekog isp-a. znaci zicani internet od recimo tcoma, ali htio bi tamo bar u uzem susjedstvu prozat uslugu spajanja na moju mrezu za malu naknadu. Vec su mi prvi susjedi rekli da bi prvi platili za to, jer moraju koristit one usb stikove, a jedan antivirus update potrosi koliko potrosi, a razmisljat o skidanju nekog filma il nes stvarno ne mozes po tim cijenama.

Znaci omnica koja ima sto bolji vertikalni kut zato jer sam na brdu, a ispod mene je nekih 5 redova kuca i jasno u strane. Sigurno na nekih 200 stupnjeva imam kuce, gledano sa prednje strane gdje bi bila antena. Ova airlive-wai090-9dbi mi se cini dobra, ali nigdje nisam nasao vertikalni kut (slicna takva, ali unutarnja ima kut od 20 stupnjeva, ali i jaca je za 1 dbi, tako da ova od 9 mozda ima i veci kut).

Jeli ima tko iskustva sa tom antenom i jeli moze takva gumena antena izdrzat vani?
Bajdo je offline   Reply With Quote