View Single Post
Staro 24.01.2011., 18:39   #104
Speedbreaker
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor darkich Pregled postova
Složio sam novu konfu - MB AM3 890, Athlon x4, 4 GB rama itd...
Grafičku sam uzeo NGTS 450 s 1 GB DDR5 memorije. Sve normalno funkcionira, ali kad igram GTA4 dolazi do trzanja. Gledao sam na igrici koja je preporuka konfe i vidim da po svemu imam i više nego dovoljno. Nisam još isprobao druge igre pa ne znam kako se ponaša grafa, ali ovo viđeno me razočaralo. U čemu bi mogao biti problem? Napravio sam i update drivera.
Instaliraj zadnji patch, on dosta poboljšava performanse igre.

Citiraj:
Autor T0X1C Pregled postova
Pa glavni problem bi bio sto je GTA4 neoptimizirano smece od igre, a druga stvar je na kojoj rezoluciji igras i kakve si detalje, AA i AF stavio, a realno gledajuci nije ni GTS450 neka zvijer od kartice...

Vidi kako se ponasa u drugim isto novijim igrama, ako je tamo sve ok, onda je problem u GTA4 ako i u drugim igrama steka e onda si uzeo slabu graficku i morat ces srezat rezoluciju/detalje ili prodat graficku i uzet nesto jace tipa GTX460

Konfa mu je i više nego dovoljna za GTA IV ako ga čak i moja može igrati na pristojnim performansama.
Realno gledajući, GTS450 jest zvijer od kartice...Druga stvar je što na ovom forumu ne vrijedi ništa ispod GTX460.
Speedbreaker je offline   Reply With Quote