ali zbog same namjene te mreze, jer ipak ocekujem da cu morat uzet zicani internet od nekog isp-a mi omnica djeluje kao jedini izbor. Sigurno necu kupovat vise od 1 antene i jos koji ap. Ovo sta imam sad (airlive 5470poa) i ta jos neizabrana omnica ce bit to
Nemam neke velike planove s tim. Htio bi samo da mogu pokrit tamo ulicu i malo oko ulice pa da si bar povratim lovu koju moram placat za internet tom isp-u, a vjerojatno ce to bit tcom, sta mi se uopce gadi mislit o tom poslije racuna koji smo jednom dobili za neke pozive u englesku koje mi nismo zvali. Nakon tog smo otkazali pretplatu.
E, da ne uspijevam naci tocno podatke o kako je najjeftinije dobit zicani internet a ako nemam telefonski prikljucak? Tamo u ulici neki susjedi imaju telefon, tako da su zice tamo, ali ne znam koja mi je opcija najjeftinija. Bnet nije dostupoan tamo, tako da moram uzimat i tel. pretplatu, ali koliko me kosta uopce prikljucivanje, tj. tko je najjeftiniji? Uzeo bi bnet isit tren kad bi bili dostupni. Mozda netko zna hoce li bit dostupni u gradu Pagu u neko dogledno vrijeme?