Imam hp probook 4525s, kad se uzme u obzir cijena prezadovoljan, platio ga 3800kn ima i jeftinije.
proc je AMD Athlon II Dual-Core Processor P340 (2.2 GHz, 1MB L2 cache)
2gb rama,
250gb disk na 7200,
grafika amd/ati 4250 djeljeni ram,
pošto doma imam komp, trebao mi je lap da se mogu zavaliti i čitati radove i ići na net iz sobe,
tražio sam lapove, ali svi su bili nekako klimavi i plastičarski i onda nađem na ovo čudo,
poklopac monitora i ispod tipkovnice je u nekom aluminiju, čvrsto, ne uvija se, tipovnica također, malo je specifična zbog razmaknutih tipki ali brzo se navikne, ima i odvojen numerički dio, 3 usb-a, esata+usb combo, hdmi, utor za kartice.
Za uredske potrebe odličan lap, za gledanje filmova dobar zbog monitora, ima solidne zvučnike, za igranje nije bio namjenjen, pokrenem red alert 2 to mi je dovoljno, probao falout 3 vegas ali malo šteka na najnižim postavkama, titan quest isto može vrtiti.
proc se vrti do 47 stupnjeva, hlađenje je tiho, jedino hard se malo čuje kad je ful tiho, na bateriji izdrži preko 2:30, do sad je bio večinom na kabelu pa nisam ni gledao.
za kraj mane:
monitor, mane jeftinog lapa, slab kut, promjene boja na malo veći pomak glave,
ne dobije se torba, šteta,
trackpad, iliti ono umjesto miša prvi put koristim i to je užas, ovaj ima specifične tipke na trackpadu koje su dio samoga tako da je to sve kilavo napravljeno, kad želim desni ili ljevi klik napravit moram gađati rub samog, navikne se ali to nije to ukoliko radim bilo što što zahtjeva preciznost tipa excel ili označavanje teksta u dokumentima.