View Single Post
Staro 24.01.2011., 13:18   #1083
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor neuroteek Pregled postova
Ma platio jesam prek weba, ali sam osobno preuzeo i oni imaju na dnu računa sitnim tiskom, font 0,5, otisnute svoje uvjete, gdje piše da zamje njuju robu samo uz 20% umanjenje cijene ili minimalno 100 kuna naknade, i to uz prethodni dogovor, s tim da od dogovora nikaj, budući da me tip poslao na oglasnik, ma ako će me ta manjkavost matrice dovoljno iritirat, prodat ću je tu na forumu....

Pogledao sam link iz Alfa_R-ovog siga, i odmah je tu bio i Protis, nažalost šugava poslovna politika nije protuzakonita, a kod nas je, moglo bi se reći, tržišni standard...

Njihovi uvjeti ne znače ništa ako se pozoveš na članak 45. zakona o zaštiti potrošača. Ne smiju ti naplatiti nikakve troškove i štetu koju su time pretrpili. Također preuzimanje u trgovini ne utječe ninašto - imaš odgovor ministarstva da to isto spada pod kupnjom na daljinu dok god je ponuda predana i plačena daljinskim putem.

Pogledaj moj post opet, sad sam ga updejtao i dodao relevantne članke u zakonu. (i podcrtao najbitnije - među tome i kako ti nesmiju ništa naplatiti)
Par korisnika mi je prijavilo da su koristili taj način i bez problema dobili povrat novaca tako da samo slijedi upute ako ti nije prošao rok od 7 dana (od primitka do predaje tvog dopisa na poštu)...

I evo ti post Protisa kojemu potvrđuju - ako si kupio na daljinu i otkazao ne naplačuju nikakve troškove: Klikni!
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...

Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 24.01.2011. u 13:39.
Alfa_R je offline   Reply With Quote