View Single Post
Staro 27.01.2005., 12:50   #1
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Iskustvo sa EPOX pločama...

VIše nikada neću uzeti epox.Zašto?Eto, po ukupnom iskustvu...sve više mi se čini da je to smeće koje se prodaje jedino na ime, a prodaje se brdo defektnih ploča.Niti jedan epox
koji mi je prošao kroz ruke nije radio BAŠ kako treba.Da ne duljim, izdvojit ću 2 primjera-na thundiju 1333(sjeća se tko ovog KIPUĆEG cpu-a?) i epox.Otlkazao mem kontroler.Dakle, nešto s northbridgeom...
iz čista mira.Rezultati?Kao da je mem bila defektna, sve se upravo tako manifestiralo.Nema šanse za što napraviti.Provjerio mem, sve 5!Naime, čudno je da nije ploča krepala...ovakav kvar još nisam imao.Neš ovako nešto čudno.Epox s mobilcem je isto prikazivao razne "simptome", da sad ne ulazim ulazim u detalje...radi on sad, ali je nešto ni s tim ne štima baš.Čuo sam od Skya da su odjednom krepali portovi na ploči...
pa nadalje, nove epox ploče koje ne žele čitat disk?Valjda je zmrdan southbrodge tu...ne znam.Pa ploče koje
uopće ne rade.Čuo sam da se dosta ljudi žali na epox.Kakva su vaša iskustva?JA ću ukratko-iz ukupnog iskustva svog, kao i nekih stvari koje sam čuo->...NIKAD VIŠE EPOX, niti ga ikome preporučiti...

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...
2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga

dr.fiksi je offline   Reply With Quote