Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty
ja sam kupio simpa paket i prenio broj u bonbon u roku od tjedan dana.
BTW da pitam jel ima smisla update-at software sa 4.0 na najnoviji?
Neak nisam primjetio da ima razloga ili se varam?
|
Koji iPhone imaš? Prvenstveno bi trebao stavit nešto novije od iOS-a 4.0 zbog sporosti, moj iPhone 3G se vukao na 4.0 verziji da to nije normalno.
Evo možeš si ovdje pogledat šta donose novije verzije iOS-a:
KLIK
A što se tiče Bonbona, htio bih ga koristit i imam već jednu Bonbon karticu ali mi je glupo imat 2 broja pa ću prenest broj. U slučaju da mi se ne svidi zbog nekog razloga 3 mjeseca ću izdržat jer imaticx kaže da je po novome 3 mjeseca minimalno za korištenje neke mreže dok je prije bilo 6. Kad se sjetim prelaska sa Vipa u Tele2 nije bila velika procedura (bar od strane Tele2), 10-ak dana sam morao čekat, zatim su me na 2 sata isključili potpuno i nakonj toga sam imao sam drugu mrežu (ne znam da li nekome možda tih 2 sata znači puno bez mobitela - meni iskreno ne jer ne telefoniram puno). Show se desio od strane Vipa, čovjek u Vipu me molio 10 minuta i nudio mi razne tarife, opcije i sve samo da ostanem na njihovoj mreži (morao sam ić u Vip centar jer nisam znao Puk1). Od tad pazim na puk i neće se desit da izgubim karticu

.
Izvinjavam se na malo offtopica, mislio sam da treba napomenut.
Citiraj:
Autor imaticx
3 mjeseca je po novom
|
Ovo fakat nisam znao, jako korisna informacija, nadam se samo da vrijedi za sve operatere kao što je onih 6 mjeseci vrijedilo za sve ?
btw. zasad se nagađa da će iOS 4.3 izaći u 3. mjesecu, pa svi koji bi htjeli unlockat sa iPad ipsw-om mislim da je bolja opcija, strpit se. Naravno, postavlja se pitanje koliko sad ima istine u tom nagađanju dolaska nove verzije.