Citiraj:
Autor Alfa_R
Ma nema veze sa koja je grafa nego kakav je vent.
Na 9800GT xfx imam 4 pinsku (žičnu) turbinicu koja se da regulirati, bilo auto ili sam podesim ili napravim svoj program na kombustoru...
Dok na điđi 9800 zalman edition nema toga jer je napravljena za vent sa dve žice pa tako osim kontrole nema ni prikaza broja okretaja....
Jednostavno ako se ne instalira Fanmate ili neka druga solucija to je jako loš izbor kartice.... Osim ako vam buka nije ni najmanji problem....
|
Opet ti sa tvojim teorijama, koliko se sjećam ta XFX je bila puno skuplja (kao i sve XFX kartice zbog lijepog crnog PCB-a) od GB 9800GT sa Zalmanom, a s lošijim hladnjakom. Sa Fanmateom ili 7V prespajanjem hladnjaka ta kartica postaje vrlo dobar izbor + što je PCB kraći od svih G92 verzija pa stane i u manja kućišta. I maX ju je ovdje iscijedio na forumu i pokazao zorno što dotična može, negdje još ima njegov mini osvrt na tu karticu...
Citiraj:
Autor kripton
Pitanjce, imam 8800GT od Gigabyte spojeno u SLi sa Gainward 8800GT, na Gainwardici se brzina venta moze kontrolirati no otkad sam dodao Gigabyticu ta opcija se vise ne radi. Dali je to zbog SLi-ja? Ili zato sto se mozda na Gigabytici ne moze serijski kontrolirat brzina venta pa se automatski ne moze ni na drugoj kada SLi radi?
Radi se o ovome modelu sa Zalmanom:
http://media.bestofmicro.com/1/T/102...yte_8800gt.jpg
Isprike sto postam u 9800 temu ali koliko znam 9800GT je 8800GT pa zato ovdje i postam, a i da ne dizem drugu temu samo zbog toga.
|
Vrlo vjerovatno zbog SLi-ja i zbog toga što nemaš iste kartice.