Stvar je u tome da ljudi žele čut samo lijepe stvari, istina ih ne zanima. Sad ću napisat par stvari koje treba napisat 
Činjenica je da naša repka nema snage (fizičke) za tempo igre kao protiv danaca, naravno zbog "labavog" načina vođenja treninga i nikakve discipline što rezultira i lošim stavom na igru (Balić nema snage za
30min i tako već godinama...jer lik pljuga cigarete i svi to znaju...samo kod nas). Napadi su nam "old school" BS, sve je to loše protiv brzih ekipa, a zašto nam napadi traju po 40-50sec? pa zato jer nemamo snage za tempo kojim to rade recimo danci...vrlo jednostavno.
Goluža fura narukvicu iz međugorja...

kao to će mu pomoć

..ne znam jel može gore.
Realno gledano Danci su klasa iznad nas trenutno, ko je gledo tekmu vidio je šta znači "atomski" rukomet koji fokus ima na snazi i tempu koji lome 90% ekipa (uključujući i nas). Mi nemamo eksperte za kondiciju, prehranu i sl., mi imamo samoprozvane eksperte
Golman je po meni najvažnija karika u igri zvanoj rukomet, ako ima svoj dan onda je vrlo teško izgubiti, mi nažalost nemamo konstantu u golmanima (klasu) kao npr francuzi, što JAKOOOO utjeće na psihu igrača kojima je puno lakše igrat kada znaju da ih čuva "Hobotnica".
Nama treba u stručnom stožeru 2-3 ljudi tipa danski ili francuski izbornik, znači maksimalni eksperti koji će znati što i kako treba.
PS
Hrvatska će teško proći drugu skupinu, a o KO fazi da i ne govorimo, osim ako radikalno ne promjene neke stare navike u igri a i oko nje (svi se mi to nadamo), toliko od mene.
Citiraj:
Autor Drug Brko
Ako naši budu igrali ko jučer, 5-6 razlike za Dance bez brige. ovi su užasno brzi i igraju samo na kontre.
|
Bravo majstore,