View Single Post
Staro 21.01.2011., 20:33   #3
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor panonski Pregled postova
Nisam se mogao ničeg pametnijeg sjetiti gdje da potražim ovakvu pomoć, pa eto cijenjeni forumaši, ako znate ...

Želim u svoj PC na poslu staviti izgledom i funkcijama prilagođenu tablicu u excelu,

u kojoj će se zaposlenici logirati kada dolaze na posao, i kada odlaze sa njega, ali budući da je prejednostavno staviti samo mogućnost kada su sami upisali vrijeme dolaska, jer bi onda mogli pisati što žele ( i varati da ne kasne ili da ne odlaze ranije )

želio bih da excel sam upiše vrijeme logiranja u kućicu, i odjavu u drugoj kućici.
Razliku oduzmem i dobijem točno vrijeme provedeno na poslu.

/ tu još uvijek postoji mogućnost da zaposlenik logira drugog zaposlenika, ali to ću već rješiti na neki drugi način, ako imate ideju i za takvo što samo dajte /

Eto, znači excel mi treba recimo na prvo polje u kojem je upisano "prijavak" u drugoj kućici izbaciti vrijeme kada je to "prijavak" upisano,
i vrijeme kada je u drugoj kućici napisano "odjava", te u petoj koloni prikazati razliku.

Pozdrav i hvala svima na pomoći
Ne znam zasto forsiras Excel?

Ovakav "program" mozes napisati i u obicnom C-u, a kamo li ne u nekakvom "visem" programskom jeziku sa fensi smensi graifckim elementima.

Nacin na koji mozes preliminarno "ukrotiti" korisnike je da im das korisnicno ime i lozinku za taj isti log in, a recimo korak dalje bi bio da vezes iste lozinke za taj program kao i za pristup Intranetu, mailu ili nesto slicno...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote