View Single Post
Staro 21.01.2011., 19:58   #64
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Anphonic Pregled postova
Ćiro je imao tada igrače koji su uglavnom grijali klupu i nisu bili u top formi tako da ono 3. mjesto je bilo izniman uspjeh, ako ti se on nesviđa kao osoba nemoraš mu uskraćivati uspjehe. No dosta offtopica sad.

Lino i Ćiro su zapravo u nekim stvarima i slično, obojca su znali motivirati igrače. Dakako da se njegovo odsustvo osjeti. Treba znati i posložiti i uigrati odlične igrače, nije to baš lako kao manager igre. Slažem se da igramo tromo i sporo i to vidim kao najveći problem plus da nam se golmani probude više.
Ladić grijao klupu, jarni, jurić,štimac, bilić grijali klupe?
asanović boban prosinečki stanić?
šuker i vlaović?

sad mi molim te objasni jos jednom svoju recenicu jer ocito je da ja nisam shvatio

takoder ne vidim kako je to offtopic, tice se line cervara, tj usporedba direktna.

Sam si izjavio da treba znat uigrat i posloziti odlicne igrace, tko je to radio nego smajlagic, a lino je tu bio samo "veliki govornik" sto znamo i sami, nije dosta...

Isto tako,reći da su golmani krivi je glupo, istina, mogli su više obranit, ali u rukometu dobrog golmana čini odlična obrana, mi igramo lošu obranu pa su ovi bili ko na streljani...

Pogledaj si omeyera,zasto je najbolji golman svijeta, zato sto ispred sebe ima neprobojni zid koji mu odradi pola posla, a ne zato sto super odlicno cita ili ima reflekse ko pantera....