2010 sam bio u Amsterdamu na SW, WICKED WONDERLAND. 2011 u Dusseldorfu docekao CELEBRATE LIFE. Zao mi je da nisam uhvatio OCEAN WHITE temu jer je po mnogima s kojima sam pricao najljepša do sada.
Wicked Wonderland u Amsterdamu me taman pogodio 2 dnevni festival jer su slavili 10 godina sensationa. Bili smo u subotu i to je nevjerojatno. Za usporedbu 40 000 ulaznica po danu je prodano. Ispod ajax arene prolazi autoput. Nizozemci su totalno otkačen narod i partijaneri od malena i to se itekako vidi u usporedbi sa Dusseldorfom, manji broj karata, manje izvedivih stvari, lošiji line -up.
Preporucam svima koji vole ili ce zavolit ovaj event da ga obavezno posjete u Amsterdamu. Tamo je jedini vrhunski doživljaj i mogu rec da pogotovo nakon iskustva sa Dusseldorfom razlika je ocita.
WICKED WONDERLAND je strašna tema. Bit ce vjerojatno 2012 u BG. Priča koja vas vodi kroz setove dj-a. Dobar line up. ERICK E i fedde klasicno razvaljuju. Ingrosso ubija mrcvarenjem jedno te istih top stvari. više pazi na frizuru nego na set. Sander Van Doorn na samom kraju i razvalio je total. Rulja se penjala na stage, u jednom trenu je gore bilo 20 redara koji su ih doslovno bacali. Totalni kaos kakav show je napravio.
CELEBRATE LIFE naglasak na party više. Prvi put rulja na samom stageu u interakciji. Puštaju gore u kontroliranom broju. Sam silvester moment sam gore slavio sa curom i mogu rec da je to podiglo dozivljaj partija na skroz novi nivo koji se rjecima ne mzoe objasnit. treba dozivit.
Jedine zamjerke opet dosadnom Ingrossu. Funkagendi kojemu set zvuči isto od početka do kraja. Dovoljno je njegov remix around the world od daft punka poslušat. Fedde opet razvalio. Joris ok ali tad više nisam mogao stajat. Jer zaletio sam se od 21:30 - 01:00 kasnije sam na tribini prosjedio neko vrijeme, nisam u takvoj kondiciji.
Evo to Vam je ukratko o temama. Ne morate bit strogo bijeli. Šuze i neki uzorak mogu bit ostalih boja. cijene cuge unutra su ovisne o ljudima koji iznajme šankove. nemojte se iznenadit ako budu različite na šankovima. U Dusseldorfu sam imao odmah veliku zamjerku što nije bilo placanje karticama. Kupite karticu u vrijednosti i samo Vam provlace, tako sam stalno morao pazit da me ne zajebu za euro, 2 što su pokušavali što više.