View Single Post
Staro 21.01.2011., 14:17   #2579
laytime
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Ovako, kinezić me zaebaje. Naručio sam ovo http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWNX:IT, došlo je dosta brzo, za nekih desetak dana. Ostavio mu pozitivan feedback, da bi nakon toga počela crkavati jedna po jedna led-ica. Poslao sam mu mail sa slikom i rekao je da će poslati novu. Jutros dobijem poruku tipa, zamijenit ćemo ti lampu ali pošalji ovu natrag! Ima li tko kakav pametan savjet?
Rekao sam mu da ću provjeriti koliko košta, pa da ću odlučiti hoću li slati ili ne. Ako se nastavi praviti grbav, naručit ću nešto drugo od njega i dat mu negativan feedback, ko ga j.
Mislim da ti se neće isplatiti slati to natrag. Barem ne kao preporučenu pošiljku s brojem za praćenje. Ako i pošalješ to će potrajati. Bez broja za praćenje pošiljke, Kinez bi mogao reći da mu nije došlo...

Ali to te ne sprečava da nazoveš besplatan broj pošte 0800 303 304 i kažeš im što imaš, koliko je to teško i da ti okvirno kažu, možeš li to uopće poslati natrag i koliko bi te koštalo. (Neke stvari se ne mogu slati u inozemstvo avionom, npr. baterija za laptop)

A onda mu probaj objasnit da je trošak slanja velik i da prelazi cijenu robe, pa ga pitaj bi li ti vratio pola iznosa love koju si dao.
I drugi put testiraj stvar pa ostavi feedback (tako sam se i sam zeznuo, pa sad feedback ostavljam nakon par dana od dolaska predmeta).
Sretno!
laytime je offline   Reply With Quote