Citiraj:
Autor Desperados
Memorije isprobane 2 vrste tj 2 proizvodjaca, slotovi takodjer svi isprobani i sve kombinacije, cak smo podizali i voltazu kao mozda joj treba za stabilnost ali ne pomaze, ovo s kablovima sumljam ali cu probati, sto se tice napajanja vidjet cu ali mi je cudno jer komp kada se normalno podigne sve radi i pri najvecim opterecenjima. Zasad sumljam joj uvijek na to da nije pogodjena memorija koja pase maticnoj. BSOD je vezan uz memoriju tj takva je poruka i takve poruke javlja avira kada i dodje u windowse tik prije plavog ekrana. Dakle ima shema da ne dodje dalje od velcome sreena ili kada pocne vec ocitava u windowsima programe i onda se vidi da i avira javlja greske neke za memory
|
neispravna maticna ,moje skromno misljenje,kad je hladna nesto ne funkcionira kako treba,mozda se varam,tako se moja asusica isto ponasala,isao sam clear cmos i nakon toga javlja fatal error chassis intruded system halted,iako je sve spojeno isto kao i prije, nosi na garanciju da ti zamjene maticnu ako budu htjeli