Citiraj:
Autor Fridayx
rec da je neki RTS bolji od starcrafta2 (osim wcIII) je po meni smrtni grjeh
Ljudi izvlace iz konteksta previse, ko je rekao da neke druge firme nisu gg osim blizzarda? Source? Hah.. pa naravno da znam sta je jebeni source, i da mogucnosti su mu mnoge, i da prozvakao se i ispljuno na 10 000 razlicitih gameova, ali ruku na srce.. njegovo vrijeme je proslo.
Btw vezano uz engine, jesi ti vidio mozda sc2 engine? Did u? Si vidio realtime animacije? Source izgleda smjesno pored toga...
Dotu su napravili Icefrog studios (mali team ljudi) i upravo TE ISTE LJUDE je blizzard stavio pod svoj krov i oni rade na blizz doti. Nemoj mi molim te iznositi glupe cinjenice jer znam puno vise od onog sta ovdje ljudi misle, po honu nisam htio nista govorit da se nekolicina ljdui poput tebe nebi rasplakala ali imho game je Wannabe Dota sa statsima, matchmakingom i Disc protectionom i nista vise!
|
Ja znam samo da neću igrati blizz dotu ako za to budem morao kupovat SC2, ako jedinice budu iz SC2 odnosno ako nenađem bar 90% istvojetnih heroja koji su sada u doti.
Al budemo vidjeli sve kad izađe, nema smisla se svađat a i jedna i druga dota neće izaći skoro godinu dana
EDIT:
ako će ta blizz dota biti slična ovome, sigurno ju neću igrati. Totalno promašen koncept dote i heroja, heroja, ne strojeva.