Citiraj:
Autor Facelessone
Zašto kreteni?? Nedostupna je jer svi zovu a nemaju 500 agenata da mogu odgovorit na sve pozive. Između ostalog, u 20:08 ti je proradilo... 
|
Zašto? Pa briga mene zbog čega nemaju 500 agenata (studoša za 15kn/h)! Ako nešto ne radi, guess what, zovem SZK i očekujem da se jave. Zašto? Jer
ja to plaćam.
Ne, nije proradilo u 20:08, nemam pojma odakle ti ta informacija...
Cca 20:45h, ali to je nevažno. Bitno je to da usluga koju redovito plaćam isto tako redovito krepava, bez ikave isprike ili umanjenja računa...
Sjećam se da su curi prvih par računa brutalno snizili (tipa 90kn umjesto 280kn) i to mi je bilo važno pri odabiru ISP-a.
Ako se ovo nastavi, potražit ću način za raskid ugovora i vratiti se na t-com (lopovi, ali sa bullet proof uslugom).
Evo quote njihovog odgovora ako nekoga zanima:
Citiraj:
Poštovani,
jučer u periodu od 19:30 do 22:30 imali smo manjih poteškoća sa pružanjem Iskon.TV usluge.
Radi tehničkih problema usluga u navedenom periodu nije bila dostupna za većinu naših korisnika radi čega Vam se ispričavamo. Isto tako, ipričavamo se što nismo bili dostupni na našem broju Korisničke podrške budući da je radi spomenutog problema većina korisnika pokušala istovremeno dobiti naš centar za podršku što je rezultiralo dodatnim zagušenjem naših linija.
Vašu pritužbu uputili smo našem Odjelu reklamacija koji će Vam poslati odgovor budući da određeno vrijeme niste bili u mogućnsoti koristiti našu uslugu. Ukoliko želite kolege također možete dodatno kontaktirati putem e-mail adrese reklamacije@iskon.hr.
Zahvaljujemo Vam na strpljenju i razumijevanju,
Lijep pozdrav,
--
Renato Ćurić
Korisnicka podrska
Iskon Internet d.d.
|