View Single Post
Staro 20.01.2011., 14:39   #760
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
@ Brko

Ima ih posvuda u svim dijelovima Zaton,Skadovsk,Pripyat i respwanaju se svaki put na drugo mjesto kad ih pokokaš uglavnom u grupi od 8-12 pa ih je teško sve brzo posmicati i opasno su naoružani i opremljeni.
Jos nisam naletio na njih ali bit ce veselo, predosjecam
Trenutno spremam taktiku kako porokati bandite u onom skladistu ili stavec bilo, prije mosta. Treba mi njihova oprema za prodaju. Mrcine me traze 4500 za ulazak u krug pa cu im taj bezobrazluk naplatiti
Ili mozda bolje ne ? Ima neki trader unutra, prodaje li nesto pametno ? Ali treba mi lova, ocajnicki, imam tek 2500

Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
@zippo
Imaš kupiti minodetektor košta 16000nečega ali se isplati i ja sam u više navrata strado od istih pogotovo onaj dio kod onog helikoptera
Bi ja ali me sprijecava gore navedena poteskoca Ona pijandura u brodu je skupa a ona cicija od tradera slabo placa

@edit
Nakon par odigranih misija prvi dojmovi
odlican mod, znoji mene i grafu. Jos nisam sreo onaj Alfa squad, mozda sad. Neko me stresao sa RPG pa se bacam u potragu za gnjidom
Malo sam ga modificirao, povecao nosivost jer je steta ne pobrati sve one stvarcice "nesretno" preminulih i prodati ih lihvaru

nema vise zippacha ......

Zadnje izmijenjeno od: zippo. 20.01.2011. u 23:39. Razlog: prvi dojmovi
zippo je offline   Reply With Quote