View Single Post
Staro 20.01.2011., 12:48   #14
BojanZD
Premium
Moj komp

BojanZD's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Starsailor Pregled postova
Jesi siguran da mogu instalirati CCC bez overdrivea i ostalih tih menija?
Ne sjećam se baš te opcije.
Naravno, kad tražiš driver na download stranici, izaberi samo driver a ne cijeli paket u koji ulaze CCC i ostalo.
Kad krene istalacija, nemoj odabrati automatsku instalaciju nego manual i onda imaš ponuđeno što sve slijedi-samo driver odabereš i pokreneš instalaciju.
Kasnije inslacija afterburnera i to je to.
Normalno da ti vent divlja kad imaš 2 programa koji pokušavaju odredit vrtnju venta pa se kolju međusobno.

Citiraj:
Autor Starsailor Pregled postova
Nakon skoro mjesec korištenja, s grafom se nastavljaju problemi.
Dakle prvo je bio ovaj s ventom, pa blokiranjem usred filma, pa sada kada se spaja preko hdmi ulaza slika ne valja ono kao kad se prebacuje u paintu iz png-a u gif pa se izgubi boja takva je slika preko hdmi-a.
Sada dali je do kartice ili do softwarea ne bi znao, nadam se da je problem u softwareu da nemoram nositi na garanciju grafu, ali u konačnici sam jako nezadovoljan kupovinom.
Eto neka stoji za nekog tko ju možda bude mislio nabavljati kao savjet.
Nezahvalno je ovak "plašiti" ljude, čak i ako je grafa neispravna to ne znači da je loša kupnja, jer od 1000 prodanih, određeni br. jednostavno mora bit loš!
Reklamiraj u krajnjem slučaju i dobiš novu ispravnu?!
Ja sam već 10 godina na ATI grafama i nikad problema ni sa grafama, ni sa driverima, a o tome se naveliko shere po netu.
Kao driveri loši, ovo loše, ono loše..gluparije!

Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 20.01.2011. u 12:57.
BojanZD je offline   Reply With Quote