Hehe, već sam potpuno zaboravio na ovo

Uglavnom, sada je unutra dualac (E5400@ 2.6GHz/0.9V/ Orochi pasivno tj vent na OFF), kloknem ga po potrebi (napravio sam prekidač i za vent na CPU, koji onda i upalim, jel'te...).
HDD je zamijenjen SSD-om, a 4870 je prepustila mjesto 5770-ici, tunel sam maknuo jer mi takvo nešto za 5770 zbilja nije potrebno (ali je itekako aktivno u glavnome kompu sada kada su unutra 2x GTX 460 u SLI modu).
Izmjene još uključuju lenovo mini-tipkovnicu sa trackball-om, koja je i odgovorna za povremene "čudne" postove ovdje na PCE

, te oblaganje unutrašnjosti reljefnom (piramidalnom) spužvom, tj. akustičnom izolacijom, zatim PSU je nov, Seasonic-ov (mislim da je prije njega bio Fortron, nisam više siguran), oni kablovi sa "štekerima" su letjeli van, itd...
Jasno, ukupan broj ventova sada je reduciran, a spužva je pravo čudo: kako imam malu djecu, jedino kada mogu na miru odgledati kakav film, dokumentarac i sl. je "u gluho doba noći", kada svi zaspu- sada mirne duše mogu reći da imam "bešuman" komp tj. HTPC; sasvim jasno čujem ventove od plazme sa nekih pola metra udaljenosti od panela, kada ugasim TV- samo tišina.
Samo primjera radi- tek kada odvrnem ventove na potenciometru preko pola, postaju glasniji od onih sa plazma-panela, a to učinim samo kada se sprema PES/DIRT okršaj i sl., pa "proc mora u OC"

Slijedeći mod koji je obavezan- moram straga staviti neku led-icu da mi baca svjetlo jer zbilja nisam siguran nekada jel' komp radi ili ne, a bez da upalim TV (žena ga uredno zaboravi ugasiti; ugasi TV kao da gleda TV program, a zaboravi na komp potpuno...prvi put kada se to dogodilo, nehotično mi je napravila uslugu, jer sam dobio test u "2D" modu u trajanju od čitavoga dana, i to usred ljeta- stroj je izvrtio cijelu sezonu "Poirot"-a, i nije bilo nikakvih problema...

).
...
@Tomtam: Poradi "glupe" kutne garniture, sve je ispalo ekscentrično; tako je i plazma završila rubno uz vrata, da bi bila ipak u ravnini kada se gleda sa te garniture (iako je na kraju ispalo da se najviše gleda sa poda

), a ja sam se valjda naviknuo jer mi taj bijeli okvir vrata zbilja ne odvlači pažnju (naučiš držati koncentraciju, sa troje male djece koji lete uokolo 27/7, vjeruj mi...

).