View Single Post
Staro 19.01.2011., 15:16   #98
Matijac
Premium
Moj komp

Matijac's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Kupio sam novu konfiguraciju prije mjesec dana, ali trenutka kad izađe swtor i ako sve neće raditi na high, kupujem opet novu Potrošit ću zadnju paru samo da to radi kako treba
Vidio sam na prijašnjim komentarima da je postajala stranica swtor-croatia, nažalost više je nema, ali bila je to dobra ideja.
Bila bi fora da barem nekoliko ljudi sa foruma upadne u betu (kad je bude) pa da nam leaka stvari kako funkcionira igra i tako nešto
Ja mislim da ću rollati za početak sith inquisitor-a ili možda čak imperial agent-a, funkcionira ko nek snajper kako mi se čini, bila bi fora igrati tako nešto, a pogotovo fora jer će svi uzimat bounty hunter-a i sith warr-a

Citiraj:
Autor trancer Pregled postova
Zanimljiva nova vijest: EA laže o Old Republicu?
Da bilo bi to krajnje razočaranje, al zato će postojati beta pa će ljudi izvještavati kakva je igra u stvarnosti.

Hmm, jeino što mi smeta jest to što način igre podsjeća na Hellgate: London, a to nikako nebi bilo dobro. Nadam se da će pvp biti dobro organiziran, isto kao i pve. Teško je to priznati, ali jedina igra koja je to stvarno uspijela je WoW.

Zadnje izmijenjeno od: Matijac. 20.01.2011. u 12:03.
Matijac je offline   Reply With Quote