Citiraj:
Autor MAGARAC
Sa 1030mV bi trebao prec 800mhz, kod mene je oko 830 skroz stabilno za igranje i temp. nece bit nikakav problem kao ni portosnja jer je to svega 55mV dodatne voltaze, dobro ide jos gore zbog taktova ali vx550 moze izdrzat i puno vise. Sad imam dvije pa ih drzim na stock frekvama jer imaju i vise nego dovoljno snage za sve zivo ali jednu se isplati kloknut.
Ova moja TF2 ima dosta visok VID 975mV tak da moze povuc preko 750mhz za igranje iako me tu nemoj drzat za rijec jer je nisam puno isprobavao na stock voltazi jer jos malo extra votaze nije nikakav problem,
|
OK...vent sam stavio na 33% u idlu....do nekih 50C.....pa onda gradijalno prema gore do 90% kad dođe "opterećenje" (iako teško da će ikad doći gore haha)....kolko bi otprilike išla mema i shaderi na 1030mV? Da znam okvirno pa testiram....
Koji su ti se driveri pokazali najboljima? Da ne lutam....ja sad imam zadnje....
Citiraj:
Autor sliver
Istina, eto svoju sam stavio sa 607Mhz na 750 (oko 25% OC), bez diranja voltaže, a temperature su i dalje oko 60 i nešto °C u najzahtjevnijim igrama na 40% ventilatora.
|
Kolko su ti išli mema i shaderi na stock voltaži?
kasno je pa se nisam stigao puno poigrati i testirati sa nekim benchom...ali sad ovako odokativn obrzinski držim na:
mV: 1025 (iz nekog razloga mi zvekne 1025 a ne 1030 kad mu zadam i stisnem apply)
core: 782
shaderi:1564
mema:1721