Pozdrav,
evo imam problem na koji sam naisao i nikako ga ne mogu rješit, a užasno frustrira.
Radi se o kompu koji mi služi kao server na mreži (tj. kao network drive) znaci na njemu je napravljen network drive i na njega pristupamo svi.. U mreži su 8 računala svi sa XP SP3 i kaspersky internet secururity 2010.
Problem je to što komp, sam od sebe otvori microsoft outlook, kalkulator, my computer i search... znaci sve pozatvaram, gledam u komp i nakon nekog vremena digne outlook i stane jer nije napravljen račun na njemu.
I tako otvara tu i tamo malo kalkulator, my computer..???
1. U početku sam mislio kako je sve bežično da prima signal od druge tastature koja je u blizini, no spojio žično sve i dalje se otvara.
2. Skenirao sa kasperskyim ništa ne nađe, iako on stalno sam skenira i u 3 godine je nasao 4 virusa koja su izbrisana
Molio bi ako mi tko može pomoć jer mi je server dosta bitan, a instalacija novih XP nije moguće radi određenih aplikacija.
Pretpostavljam da je neko govno koje kaspersky ne vidi, pa ako netko zna naziv takvog sranja ili možda način kako to rješit prihvaćam sve savjete samo da se rješim smeća
hvala i pozdrav