| 
		To strpaj u :
<keymap>
<global>
 <keyboard>
 <key id="389356">ToggleFullScreen</key>
 </keyboard>
 </global>
 </keymap>

%appdata%\xbmc\userdata\keymaps\keyboard.xml

EDIT:
 @fre@k
 Pajdo profulo si celi fudbal

EDIT2:
 @beha
 Provjerio sam, tebi ne radi "contest menu" tipka/funkcije. To je greska kod tebe, reinstal ako ne ide nikako drugacije-->

Citiraj: 

| 
					Autor beha  Koristio sam XBMC 9 ASROCK ion 330 i sad kad sam prešao na XBMC 10 (dharma) na WIN 7 i imam jedan problem. U File manageru sam prije imao tipku na daljinskom (copy) koja je otvarala izbornik za kopiranje itd.. i sad više ta tipka ne radi. Isto to radi i tipka na tipkovnici: c.  Ima li nekog jednostavnog rješenja za ovaj problem?
 |  Ukinut je i shortcut poput AltGr+Q za fullscreen/window toggle, ali da se to srediti vrlo jednostavno. 
Govorim u vezi slucaja da je neka funkcija provjereno ukinuta, a siguran si da nije greska kod tebe!!!! Ja ne znam jer ne mogu sada provjeriti, a iskreno nikada nisam koristio tu funkciju. Ali ako je funkcija ugasena, onda ovako: 
Upali debbug log u opcijama, koristi tu funkciju i ugasi XBMC. 
Otvori Debug log i pronadi sta se desava. Nadji u logu "key ID" error sa kodom tipke i dodjeli joj funkciju. 
Dolje ti je moj primjer za fullscreen toggle . Po njemu slozi taj svoj copy. Ako zapne vici pa cemo sutra sloziti ili postaj debug ovdje da ga pogledam.

PHP kod: 

<keymap>
<global>
 <keyboard>
 <key id="389356">ToggleFullScreen</key>
 </keyboard>
 </global>
 </keymap>

To strpaj u : 
%appdata%\xbmc\userdata\keymaps\keyboard.xml

EDIT: 
@fre@k 
Pajdo profulo si celi fudbal    
EDIT2: 
@beha 
Provjerio sam, tebi ne radi "contest menu" tipka/funkcije. To je greska kod tebe, reinstal ako ne ide nikako drugacije			 Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 19.01.2011. u 04:11.
 |