Lijepi pozdrav Ziiky!
Kako će vrijeme odmicati siguran sam da ćemo osmisliti neku vrstu posebnih akcija i pogodnosti samo za članove PC ekspert foruma. Vodimo računa o tome.
Drago mi je da ti se sviđa dućan. Ukoliko prvom prilikom posjetu Zagrebu uloviš vremena, navrati na ugodno druženje i baci oko na ponudu. Garantiram dobro utrošeno vrijeme.
Cijene u dućanu su za mnoge proizvode najpovoljnije u gradu. To barem nije teško provjeriti. Što se tiče pak Zeppelina, cijena od 600 € u europskim zemljama je veća od naše redovne cijene. Na američkom tržištu SVI Bowers & Wilkins proizvodi su jeftiniji nego u Europi. Pa čak i u Engelskoj gdje se nalazi Bowers & Wilkins. Razlog tome nije teško dokučiti... Naime da bi se europske tvrtke probile na američkom tržištu, koje je ionako preplavljeno ponudom, cijene moraju biti bitno snižene. Osim toga, ne obuhvaćaju porez!
Evo samo jednog primjera... Jaguar XJ V8 u Americi dođe 90.500$, a kod nas 137.036 €.
Nikada nismo, niti nećemo pumpati cijene pa naknadno davati popuste. S takvim stvarima se ne bavimo. Nemamo vremena
A što se tiče nicka i tko stoji iza njega, stvar je jednostavna... Iza nicka stoji SONUS ART audio/video. Osobno kad nazovem T-Com službu za korisnike, uvijek mi se javi Marija, Lucija ili Petar.

A kako mi slučajno tamo radi frend, veli mi da u sobi ne sjede ni Marija, ni Lucija, a bogme nema ni Petra na vidiku. Dakle, i ispred T-Coma su nickovi.
Kontakti na PM su dobrodošli ukoliko ima dodatnih pitanja vezanih uz SONUS ART audio/video. Nastojat ću svim upitima odgovoriti u najkraćem roku.
Pozdrav!