View Single Post
Staro 17.01.2011., 16:36   #1809
Romano.Cule
Outer Space
Moj komp

Romano.Cule's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ne..... nema ga neko vrijeme na trzistu, smartbox 500W. kod frenda ga mogu poslikati, pa ono, dizel - slikaj, molim te.
Uff.Sad kad si spomenuo SmartBox,kosa mi se digla na glavi.Prije godinu i pol dana,nesto sam radio na kompu kad nesto puče,ja mislio netko me urokao pistoljem .Ugasi se komp i nesto zasmrdi. Velicanstveno smartbox 500W napajanje puklo kao kokica,maticna i hard kolateralne zrtve.Uvoznik Kvark.

Da mi je znati tko im je rekao da ga uvezu,da mu ga nabijem u pakšu.
Sva sreca da sam na sve imao garanciju.Ponudili mi drugo napajanje iste marke ?! WTF? Odgovorio sam im da ne spadam u kategoriju mazohista i da ne zelim ni da mi spomenu to nesveto ime "SmartBox",a kamoli da ga uzmem u ruke. Naravno,sad ce netko reci da opet puno pisem,ali nista ne napisem konkretno.Pametan ce shvatiti da napajanja te marke treba izbjegavati,pa makar u njega ugradjivali japanske kondenzatore. Ja sam takav. Meni su riknule 3-4 gainwardowe graficke.GF 3 Ti500 i jedna 4200 titanium i GF 8800 512. Ma moze meni netko pricati sta god hoce o gainwardu,ja to vise nikad ne zelim kupiti ni staviti u nijedan PC,pa makar prodavali referentne graficke na koje samo zaljepe svoj logo sticker. Za mene su mrtvi i to je to.

Zadnje izmijenjeno od: Romano.Cule. 17.01.2011. u 16:44.
Romano.Cule je offline   Reply With Quote