View Single Post
Staro 17.01.2011., 02:31   #545
Izet Fazlinovic
Premium
Moj komp

Izet Fazlinovic's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Ja imam negativna iskustva u zadnje vrijeme sa Linksom.
Frend je po želji birao komponente za komp od cca 1000 eura. Čekao ga je 2 tjedna, ali nije problem čekat 2 tjedna, nego malo ide na živce kad ti govore svaki drugi dan da sutra treba stić i tako 2 tjedna. Oni su ga sastavili.
Kad je krenio stavit Win odmah BSoD. Naime nisu postavili latencije memoriji. Kad je pokušao u Bios da postavi latencije naišao je na password. Da ne gubi vrijeme na pw krenio je izvadit bateriju da resetira Bios, tada je naišao na naljepnicu. Koliko je znam ako se kupe gotove konfiguracije onda ide naljepnica, ali ako ti biraš komponente, i još da nemaš problema daš njima da sastave, onda imaš na svaku komponentu posebno garanciju i nejde naljepnica. On je dobio sve kutije sa garancijama i onda čemu ta naljepnica. Ili ja krivo zborim.
I glavno da su stavili šifru, a što latencije nisu postavili to nikom ništa.
Iz dosade ide probat pw za Bios 1234 i uspije (znam da je to klasika pw ali opet čemu?!), dođe na latencije i naravno nisu namještene. Nakon što ih namjesti uspije stavit Win. I sad da bude siguran 100% pokrene MemTest i odma pocne izbacivat milijun errora. Još gore on je htio Corsair a trgovac ga nagovorio na G-skill.
Zatim, kupio je posebno zvučnu, ALI da bi mu oni prednje izlaze na kućištu za micc i slušalice spojili na zvučnu od matične.
Sad čeka radni dan da im donese popis...
To je sve sitnica, zamjene rame, skinu naljepnicu i gotovo, i nebi pisao ovaj post da to nije treći puta da sam naišao da su dali neispravnu robu (2xmemorija i 1xhard). Links je iz OS.
Izet Fazlinovic je offline   Reply With Quote