View Single Post
Staro 16.01.2011., 13:31   #6962
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
btw, matrox i gaming
Vidim da ne znaš šta je matrox 3head2go, to njie grafička kartica, al nema veze. Pitao sam za mali fps jer to ipak nije tolika razlika u broju pixela između 3072x768 i 1920x1080, oko 2,5 miljuna naspram 2 i nešto sitno. Što se tiče visokih postavki, tu sam ja blesan jer sam popalio sve i sad mi se sviđa . Moja standardna greška, probam na većim postavkama i onda mi se ne ide nazad na manje. Ne želim dalje raspravljat o tome jer ispada da se želim svađat, a da se nađemo negdje na pivcu, sve bi završilo u smijehu. Problem je prenest nešto napismeno, jer ne možeš čuti na koji način nešto netko govori. 90% posto svega što si rekao ti, a i ostali, je točno i slažem se sa gotovo svime, osim dijela sa eyefinity-em. Znam da trebam smanjit postavke i još koješta, al jebeš ga kad sam tvrdoglav. Isprika ako sam nekog uvrijedio ili ako je ispalo da nekog, ili tebe, napadam.

Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
IMO najbolji setup za ovu igru bi ti bio kvalitetan 22"+ monitor i dobar headset koji će ti vjernije dočaravati okolinu u igri. Jer neprijatelja vrlo vjerojatno nećeš vidjeti krajičkom oka, ali ćeš ga sigurno čuti.
Imaš pravo, ali ja igram sa ekipom koja non-stop nešto brblja, tako da ne čujem baš previše u igri. Kad igram sam, onda se oslanjam na sluh najviše, ali kad smo zajedno, onda gledam na sve strane . Često vidim recona kako mi trči sastrane i pokušava stavit c4 na tenk, što ne bih nikako vidio da nemam takav setup. Ionako imam 3 monitora prvenstveno zbog dirt-a i grid-a, tamo je nezamjenjiv jer vidiš protivnika prije nego te pokuša obić. Naravno, čuješ ga točno uvijek, ali realnije je kad ga i vidiš.
Sad sam previše zabrazdio u OT, ovo bi trebalo ić u neki wide-screen-gaming podforum ili nešto.

Što se tiče broja monitora i headseta, to je čisto moj izbor. Isprobao sam na telki na 1920x1080 sa 5.1 zvučnicima, i stvarno se više možeš uživit zbog surrounda, al eto, navikao sam se na ovo zbog utrka pa mi se ne da stalno prebacivat između setup-a. A možda se i budem prebacivao, tko zna, ako žena ne bude gledala tv u to vrijeme, možda i budem igrao na tv-u. Zavalim se u fotelju i trebao bi se moć uživit na sto-sedmici .
D1viry je offline   Reply With Quote