View Single Post
Staro 16.01.2011., 12:19   #6960
CyCl0p$
Guest

Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Joj, ma ne da mi se objašnjavat šta znači kad na jednom monitoru povećaš FOV i kad imaš fizički 3 puta veći FOV. Mislim da će svi shvatiti ako malo ilustriram. Igranje na jednom monitoru vs 3 (ili više), bez obzira na veličinu, je isto kao vožnja auta bez da išta vidite kroz vozačev prozor i kroz suvozačev dio šoferšajbe. Eto, nema boljeg objašnjenja. Samo fali da se još počnete žalit zbog A-nosača u autu. Uostalom, šta vas boli k.... kako ja igram. Jel ja serem vama što igrate na jednom monitoru? Ne. Zašto se onda vi osjećate dužni srat meni? A niste ni probali. U 99% slučajeva, onaj koji sere po Eyefinity-u, zapravo ga nikad nije ni probao. Ljudi igraju na taj način već godinama (matrox 3head2go), a vi ni ne znate za to. Ovo je previše OT i mislim da nema smisla uopće diskutirat o broju monitora u temi koja je vezana uz Bfbc2. Isto tako, mislim da bi trebalo otvoriti novu temu, vezanu samo uz vietnam, jer to ipak nije ista igra.
nitko ti ne sere, nego dodjes na bc2 temu pitat zasto imas mali broj fps-a i mi ti kazemo, a ti opet po svom.
jebacka prednost 3 mala monitora s niskim brojem fps-a i nabijenim detaljima

btw, matrox i gaming
  Reply With Quote