16.01.2011., 12:19
|
|
Guest
|
Citiraj:
Autor D1viry
Joj, ma ne da mi se objašnjavat šta znači kad na jednom monitoru povećaš FOV i kad imaš fizički 3 puta veći FOV. Mislim da će svi shvatiti ako malo ilustriram. Igranje na jednom monitoru vs 3 (ili više), bez obzira na veličinu, je isto kao vožnja auta bez da išta vidite kroz vozačev prozor i kroz suvozačev dio šoferšajbe. Eto, nema boljeg objašnjenja. Samo fali da se još počnete žalit zbog A-nosača u autu.  Uostalom, šta vas boli k.... kako ja igram. Jel ja serem vama što igrate na jednom monitoru? Ne. Zašto se onda vi osjećate dužni srat meni? A niste ni probali. U 99% slučajeva, onaj koji sere po Eyefinity-u, zapravo ga nikad nije ni probao. Ljudi igraju na taj način već godinama (matrox 3head2go), a vi ni ne znate za to. Ovo je previše OT i mislim da nema smisla uopće diskutirat o broju monitora u temi koja je vezana uz Bfbc2. Isto tako, mislim da bi trebalo otvoriti novu temu, vezanu samo uz vietnam, jer to ipak nije ista igra.
|
nitko ti ne sere, nego dodjes na bc2 temu pitat zasto imas mali broj fps-a i mi ti kazemo, a ti opet po svom.
jebacka prednost 3 mala monitora s niskim brojem fps-a i nabijenim detaljima
btw, matrox i gaming 
|
|
|