ma nema veze sa temp grafičke :S u početku sam isto mislio da je to i onda sam totalno promijnio pastu hladnjak sve,sad mi je temp grafičke u max opterećenju 35°C maximalno.
Pokušao sam instalirati drivere sa i bez catalyst od 8.xx verzije do 10.12 verzije i isti problem i dalje na bilo kojim driverima.Pokušao sam i u catalyst isključiti ati overDrive i ista priča.Pokušao sam smanjiti jačinu grafičke tako da sam je downclocko i ista stvar.Pokušao sam staviti sve moguće opreativne sisteme od xp 32 i 64 bitnog do sedmice32 i 64 bitne ista stvar,stavljao sam i novi bios na matičnu ista stvar,uspoređivao sam dali MOŽDA se kolju driveri od grafičke sa driverima od zvučne na matičnoj i to mjenjao ista stvar i dalje :S pokušao sam čak i mjenjati vga i dvi kabl jel sam čitao na nekim forumima da je to problem,..pokušao sam svaku j**** moguću stvar koja piše na internetu u PM više i ATi zadnji put da je kupujem :S
u ponedjeljak je nosim opet na servis i dalje imam garanciju i neplaniram uzeti tu grafu natrag što god mi tvrdili nemože se ovako grafička ponašati ako je ispravna da ga ubiješ :S
i možete m preporučiti neku grafičku do 500 kn da kupim je ovo smeće neželim više imati u računalu :S