View Single Post
Staro 15.01.2011., 10:57   #5
martantoni
Registered User

Datum registracije: Aug 2009
Ja sam se spojio na hotspot na moru koji je udljen od mene oko 800 metara sa airlive 1700 usb + 24db grid antena, visinska razlika je 50-60 metara, i to je radilo jako dobro, doduse u 1o mjesecu kad nije bila navala na internet kao sto ce biti u ljeti. To cu vidjeti ove godine.

Sad trazim soluciju da se taj internet koji dobijem moze rasprostraniti dalje. Zasada imam jednu soluciju, a to je taj dobiveni internet preko usb kabla moze se sherati dalje sa laptopom preko programa connectify (u win 7) i to tako da wireless kartica glumi hotspot na kojeg se mogu spajati ostali kompjuteri wirelessom.
Druga solucija koja mi je pala napamet je ta da to sve spojim u fitzbox wlan 7120 wlan usb-om 1700 usb i kad bi to radilo on daje internet zicano i bezicano dalje (pogledajte moj post od danas i ako neko zna neka odgovori).

Treca solucija je neki accespoint sa hipower (naprimjer air live 5470 ap +24 grid antena) koji daje internet dalje takodjer zicano i bezicano - i to treba provjeriti kako radi...
martantoni je offline   Reply With Quote