Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 15.01.2011., 01:57   #4587
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
@swarm... vražji je to posao

@bojan... imao sam ga prije, po ffrc shemi sa tnt-audio i isto tako mi je bio presvjetli u tadašnjem sistemu, nisam bio zadovoljan kao ni ti. sad sam mislio napraviti ovaj, ali bez draina i shielda, sa 16 žica iz utp-a... neprovjereno hebiga.

u međuvremenu sam se dogovorio za ovaj airbassfelx koji ostaje kod mene... pošto imam viška bananica, odrezat ću malo i napraviti jumpere od njega umjesto trenutne pločice. kabel je mrak stvarno, otpirio je čobanski-spojen-utp(tm) samo tako.

klotz... ono što ti ja mogu reć za svoj sistem (koji je imao vidiš i sam gore kakav interkonekt) je ono na prvu šta padne u uho stage koji je dobio dubinu i prilično opasnu visinu (pričamo o 10-20cm prema gore na nekim snimkama), svaka zrnatost u spektru je isparila, vokali se dodatno ispeglali (pogotovo sibilanti i oni "teži" blues muški glasovi) i generalno je kompletna kvaliteta reprodukcije dignuta za viši nivo, na basu nisam skužio neke mega pomake, ali zbog boljeg stejđa opet ko da je utegnutiji... generalno najviše je napravio na stejđu i srednjima.

ako misliš raditi požuri se jer kod nas u zg je ostalo još 5-6m kabela u glazbenoj kutiji, a iduća pošiljka ide za 3 mjeseca... mislim ako nema u zd gdje za kupiti
syss je offline   Reply With Quote