View Single Post
Staro 14.01.2011., 16:21   #64
luks 88
Premium
Moj komp

luks 88's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor cuks Pregled postova
ako imas para idi na 2x4, al ako ti je 2x2gb dosta onda nemoj bezveze bacat pare na 8gb ako ih neces moc iskoristit.
Znači zanimalo me da li je bolje da su popunjena sva 4 utora sa po 2gb ili da i
dem na 2x4 gb. kao što ti kažeš. Pretpostavljam da je svejedno, ili se varam?

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Pa prva linkana je deklarirana na 1866 pa nemaš kaj ''klokirat'', a druga na 1333.
No zaboravi da buš na SB-i sam tak klokiral RAM (MHz po MHz). Raditi će na onom taktu koje ti nudi ploča putem mem djelitelj. dakle koraci su obično 1066-1333-1600-1866-2000 ovisno od ploče do ploče.

Vezano za količinu to sam procjeni treba kli ti pošto ti znaš kakvim se aplikacijama koristiš.
Većinu vremena CAD, photoshop, ali sve više 3D studio MAX, Artlantis... pa sam zbog toga mislio, naravno ako ima ulogu.
Obrnuto si napisao, 1. link je na 1333, druga na 1866, al svejedno, mislio sam ovu sa 1333 clocknuti na 1866 ili 2000. Vidim da je bug best buy,a i na testu ovdje je dosta hvaljena, tak da sam po tome nekak najbliži njoj, ako imate nešto bolje, rado ću prihvatiti.

Citiraj:
Autor skitnica Pregled postova
koliko vidim ovaj prvi 1333 4GB kit dodje 620 kn.
Za toliko love mozes kupiti 8GB ako ti treba kolicina RAM-a ili za duplo manje love kupi neki 2x2GB kit.

Hm, ovo je odlična cijena za Kingmax, znači za 600 kn dobijem 8gb. E sad da li je stvarno tolika razlika u kvaliteti između Kingmaxa i Ripjawsa? Sad imam 2gb Kingmaxa i nemam ništa protiv njih, ali pošto je ostatak konfe dosta nov i "high", htio bi i da memorija bude adekvatna. Ili su danas više manje svi DDR3 isti???
luks 88 je offline   Reply With Quote