View Single Post
Staro 14.01.2011., 12:51   #13
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Na WL780 to tako fercera. Tipka na sredini je za registraciju novih uređaja. Možeš utipkavat WEP key do sutra i ruter te neće primit dok god ne stisneš tu tipku za registraciju. WLAN se koliko ja znam gasi samo softverski u postavkama modema.
Nije istina; Bar djelomično
Koristio sam 2 godine kući 780wl-a i koristim na poslu već godinu dana.
Wlan postavke su mi iste i kući i na poslu, osim naravno ssid-a, koji je btw hidden; zaštitu koristim wep. Na ruter kod kuće je spojeno kroz taj period brat bratu 20 laptopa i jedno 10 različitih mobitela i NIKAD nisam imao potrebe za stiskanjem prednje tipke na ruteru, sve i jedan lap i mob su se spajali unošenjem ssid-a i wep ključa od prve....
Na poslu spajam laptop svakodnevno i dosada jedno 10ak mobitela, što mojih što od frendova i priča je ista.

U slučaju koji ti opisuješ je uključena opcija za spajanje na wlan preko registracije (via registration), što je meni bespotrebno imati uključeno jer čemu onda wep ili wpa.... Mislim, zgodno je to sve za nekog ko živi u zgradi sa 20-30-50 susjeda i spaja samo jedan uređaj na net, ali meni je to previše, em što mi nema ko krast net, em što stalno nekog vraga spajam na wlan, što zbog neta što zbog shareanih foldera....