Citiraj:
Autor xlr
|
Zanimljivo štivo u svakom slučaju, hvala na linku

, ali je tekst večinom okrenut memory effectu baterije, a ne formiranju iste.
Uostalom, ne vidim ništa loše u tom već prihvačenom protokolu.

Zašto ne?
Citiraj:
Autor A.J.
blago vama.. meni na SGS ne izdrzi ni dan.. malo interneta.. prosjek mi je 25 poruka na dan i imam minimalno pol sata razgovora dnevno..
dali je bilo potrebno prvi put punit 7-8 sati?
|
Mislim da smartphone sa takvim ekranom i CPUom ni ne može više izdražti jer pola sata razgovora nije nikako malo

(mene i 5 minuta naživcira, sve iznad je mučenje

)
Što se tiće backup baterije, odlična ideja i to sam radio sa HTC HD2, pogotovo u kombinaciji sa dockom. Mobitel se nikad nije ugasio od baterije što mi je bilo važno jer na poslu imam smjene od 12 sati pa nije baš lijepo kad se ugasi a tek sam doš'o na posao
Citiraj:
Autor Vuco
Dečki, kaj si ne underclockate proc dok je ekran ugašen ? Mislim, ja sam si produžio bateriju sa 1 i pol dana na 3 dana kad ga intenzivno koristim. A kad ga koristim kao stari mob (samo pozivi i poruke), onda drži i 5 dana (preko noći upaljen jasno). I to je sa brightnessom na pola, 3G-om i čime sve ne.
|
Večina nema rootan mobitel, pa ni ne može.
Citiraj:
Autor Lewis
koji program koristis za underclock (link)
hvala.
|
Ja sam prije koristio
setCPU, kad je screen off stavim na 245 MHz, kad je baterija ispod 15% stavim na 625 MHz te u ostalim profilima stalno bio na 825 MHz u odnosu na prijašnjih 1 GHz. Na tih 825 MHza nisam osjetio nikakav lagg
Citiraj:
Autor Lewis
Ehh moj nije rootan pa trebam nesto sto radi i bez rootanja. Thx budem procackao market malo  .
|
Over i downclockanje se ne može raditi na ne-rootanim mobitelima.
A stvarno niije problem rootat mob, čak više ne treba ni povezivanje sa kompom i šta ja znam šta.
Skinuo sam VISIOnary+, prebacio app na mob (google ga je izbrisao sa Marketa), pokrenuo, probao temproot, uspio, drugi dan "attempt PermRoot" i to uspio za minutu
Ja sam sinoć trajno rootao Desire HD sa VISIOnary+, sve prošlo u redu, i još uvijek ima opcija unroot.
Sve 5