Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Autor Remixer
Loše/mane:
1. baterija (meni je u početku trajala 4-5 sati, to znači da sam ga punio 3 ili 4 puta na dan), kasnije kad se ''formatirala'' trajala je 1 dan, ali opet uz surfanje ili igranje izdrži 8 sati, opet loše!
2. zvučnik za razgovore i onaj ozada su UŽAS, krče, a pretihi, šumi u razgovorima itd itd, srednja žalost
3. kučiše škripi (poklopac ozada)
4. microSD kartica se ne može zamjeni dok se mob ne isključi i baterija izvadi - jadno
5. SIM kartica se ne može zamjeni dok se mob ne isključi i baterija izvadi, ove se baš i ne koristi, ali netko koristi, pa ne može...
6. snimanje videa u bilo kojoj rezoluciji trza, a i reprodukcija također, kvaliteta loša, ovo je vjerojatno rješivo drugim/novijim softwerom ili custom ROMom, ali opet...
7. slike slikane fotoaparatom - loše, za tako skup uređaj
8. s uređajem se ne dobije ni futrola, ni autopunjač, ni nosač za auto (samo USB kabel, punjač i slušalice)
9. premalo interne memorije, već prvi dan sam morao brisati instalirane programe da dobijem malo slobodne memorije...
10. neki programi nekad jednostavno ne žele raditi, ok, to je vjerojatno rješivo novijim softwerom, ali dok ne dođe noviji softwer može proći nekoliko mjesci
11. uređaj se pregrijava u mjeri da se ne može držati u ruci, ali samo tokom razgovora, surfanja ili igranja igrica (ovaj moj bivši, ne znam za druge, navodno je to slučaj samo kod 10 kom od 1000 kom)
To su moja iskustva, planiram sada prijeći na kvaliteniji mob (kvalitetnije neškripavo kučište, da kad s nekim pričam da ne krči zvučnik itd itd) - u obzir ulazi SAMSUNG galaxy S I9000, vidjet ću...
|
Mogu ti iz prve ruke reci da kod SGSa nemam problema/mana sa tockama:
1,2,3,6,8(nema futrole ali ima 3 punjaca (auto, usb, AC i nosac za auto/navigaciju) 11 - Znaci te tocke su sasvim OK na SGS
Tocke:
7 - nekorisitm slikanje prvise ali po danu je sasvim solidno dok po noci loshe jer nema bljeskalicu.
9 - ovo vise zavisi od toga kolko aplikacija/widgeta/RAMa koristis ali meni za sad SGS ima dovoljno.
10. programi koji su na marketu su pisani za razne verzije Andorid OSa i neki su banana i loshe napisani dok drugi nekompatibilni s anovijim verzijama tako da nemos ocekivati cuda za free software - nema tu strogog beta testiranja od proizvodjaca koji bi provjeravao kompatibilnost i slicno  . Zato prije instalacije procitas par reviewa i vidis jel valja ili ne  .
Tocke 4,5 su iste i na SGS kao i na Desire-u.
Citiraj:
Autor Vuco
Rootan mob i Overclock widget. Ostali su mi bili prekomplicirani za to kaj meni treba. Probao sam setCPU (nije mi radio iz nekog razloga, rekao da nemam mogućnosti smanjivanja taktova) i onaj još jedan
|
Ehh moj nije rootan pa trebam nesto sto radi i bez rootanja. Thx budem procackao market malo  .
Zadnje izmijenjeno od: Router. 14.01.2011. u 03:39.
|