View Single Post
Staro 13.01.2011., 21:23   #2738
xnautix
Premium

xnautix's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor huse Pregled postova
Iz mog skromnog iskustva AMIS se nije pokazao bas nesto... kad je trebalo popraviti link koji je stalno pucao bili su spori i na kraju to nikada nisu ni slozili, a kad je trebalo iskapcati zbog kasnjenja u placanju tu su bili tocni i brzi ko svicarski sat...
Mislim da ti je tako sa svima danas. Jedino je iskon dok je bio samostalna firma a ne prljavi ves t-coma nesto valjao po tom pogledu, korisnik, usluga podrska. Inace sto se tice veze bilo jednom kod mene da je netko brljavio po ormaricu t-com koji zna korisnike ili netko od ovih fushera (optima, b.net, amis) i slozili mi otezanje parica, trebalo im tjedan dana da uopce mogu prijaviti kvar jer je link malo nekvalitetan bio sve dok telefona nije nestalo i jos par dana za dogovor kad da dodju. Naravno za 10-14d bez telefona+neta "ispucane veze", "vise diskonekcija nego na 56k modemu" naravski nisu skinuli na racunu koji je uslijedio za taj mjesec. Stogod bilo pucanja je bilo i prije i poslije dok nisu stavili novi firmver na onu kramu od modema s custom fw jedino s "novim fw" samo njima idu ispisi poziva a admin-juzer nemre nis vidjet dok oni uredno promoviraju (pri ugovoru) broj pozivatelja.

Sve je to gore od bollyvud trasha a i nece se poboljsat kad ni ne mora jos kojih 5-10g dok mozda ne udjemo u EU i
xnautix je offline   Reply With Quote