13.01.2011., 18:45
|
|
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Autor Guls
najbolji protein kojeg sam probao, 450kn preko veze platio prije nekih godinu dana, okus čokolade. Rezultati su odlični, a kvaliteta vrlo visoka. Ne pjeni se i ne gruda, vrlo fin okus.
bolje dati malo više za pravu stvar nego štedjeti i uzimati neprovjerene suplemente.
|
Citiraj:
Autor theobromine
Odlični proteini, ali ipak zrnce preskupi kod nas u maloprodaji (kutija od 900 grama košta 300 kuna). Dymatize elite whey ne zaostaje previše kvalitetom, a isti paket (900 grama) košta 220 kuna.
|
Citiraj:
Autor Guls
Stvar je u tome da je prepun forum ekipe koja preprodaje takve stvar i ja sam 2,3kg ubo za 450kn prije godinu dana točno. Sad je vjerojatno i jeftinije. Evo, u brežicama npr. A ti proteini su nešto fantastično - proteini+bcaa+glutamini, 24g čistih proteina po mjerici... meni su dosta pomogli. I koliko god da su možda skupi, opet štedite na glutaminima i bcaa koje bi ovako morali zasebno kupiti, a nisu baš prejeftini kad se pogleda u globalu.
|
Ja sam za taj whey da 590 kuna. Relativno puno, ali meni traje pola godine. Okus Rocky Road, jako dobar. 
|
|
|