View Single Post
Staro 13.01.2011., 14:40   #195
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor doorman Pregled postova
Hvala puno na odgovoru i savjetu, Redscro...

Moram priznati da si mi otvorio oči s tom neintegriranom grafičkom pa sam odlučio malo još dodati love pa si svakako tako nešto priuštiti...

E sad, kako ovog modela Sat. L650-17K, kojeg si mi preporučio, nema kod mojeg dilera, izbor sam ponovo suzio na slijedeća dva modela: PRVI i DRUGI.

Cijenama se oba modela vrte oko 5000 kn, a drugi ima nešto jači procesor. Međutim, razlika je i u grafičkim karticama - prvi, ima ATI Radeon Mobility HD
5145, a drugi HD 5430. Ako sam dobro shvatio po netu, ova 5145 je nešto starija, ali jača od ove 5430...any suggestions?

Također, na OVOM linku na nekim mjestima za ovog drugog piše da ima grafu HD 5470 (koja pak bi trebala biti bolja od obje ove gore). Je li moguće da isti model laptopa ima 2 različite grafičke kartice, ili pak se negdje potkrala greška (gdje?)? Kolika je uopće stvarna razlika između tih kartica?

Hvala puno na pomoći još jednom...!
Službena stranica je najmjerodavnija, a ona tvrdi da je unutra 5470 grafička. Inače razlika među svim nabrojanim karticama je minimalna. Uzmi ovog s i5 procesorom, razlika u cijeni nije velika.
redscro je offline   Reply With Quote