Citiraj:
Autor Bubba
!?
O cemu ti to? HD44780 su de facto standardni chipovi za drajvanje karakternih LCD-ova i svi se manje vise tiskaju u Kini, kupio ih ti u "renomiranom ducanu" ili od Ebayera s nekoliko (stotina) tisuca pozitivnih feedbackova.
|
Hahhahah vauuu, našao se jedan, uvijek vas ima. Sveznlice koje neznaju ništa. Upravo procital i tvoj odgovor kolegi nanize i moram priznat da ima olosa na sve strane, svaka ti cast bubek, prava slika Hrvatske.
Jedva cekam da odem odavde radi takvih poput tebe.
Covjek je pito pitanje, ne usmjereno tebi!, ne. Nego forumu(mozd se ti vidis ko forum ili predstavnik foruma, pa branis duznu cast?) i ti si se nasao odgovornim da ga vrijedas, kao i mene, ajde zavuci se u rupu iz koje si izasao i pusti ljude da medusobno komuniciraju.(obrati pozornost na rijec ljudi, a ne ko ti, stagod da se vec nazival, bubom, bugom, smetnjom).
Moram te razočarati i odgovoriti na tvoje "retoričko" pitanjce. Narucivao sam sa ebaya, i da nebi vjeroval imam account kao što i imam wc papir...
Ali vidim da si ti taj koji ustvari nema pojma, jer ne vidim kakve veze ima sta se svi HD44780 (tiskaju?) proizvode u Kini? To što se svi proizvode u kini ne znaci da su svi koji izlaze iste kvalitete, ilti funkcionalni(škart. ne, mislim da si upoznat s tom riječju?), Štoviše, ne garantira nitko ni da dvije susjedne tvornice izbacuju istu kvalitetu proizvoda? Ajde dam ti malo vremena da razmislis...
Okej, sada kad si spreman nastaviti, dolazimo do neceg sta se zove QC(za tebe Quality Control
), koji se kod kineza ako narucitelj nije ozbiljna firma svodi na ljepljene naljepnice.
Takoder tvoje poznavanje rada i funkcioniranja ebaya je u najmanju ruku smijesno, od kad "nekoliko (stotina) tisuca pozitivnih feedbackova"(vau stotina!!!) radi ikakvu razliku? Znaci on nikad ne zariba, sve provjerava? Pa eto i ja dal ljudima pozitivan feedback, jer mi izasli brzo u susret
, a poslali skart. I šta sad?
Iskreno neznam tocan broj koliko sam ih narucio jer je to daleka proslost, te sam presao na ozbiljne partnere, no ocito ti ne razumijes razliku izmedu ebay chun li i farnella, ali ajda zivi u svojoj bajci.
To su bili LCDi redom bazirani na kontrolerima: HD44780, T6963c, KS0107, Epson SED
Rekao bih moju preporuku ostatku ekipe, ali vidim da nema smisla, pa ajda uzivajte u kvalitetnim clanovima poput bubeka...