View Single Post
Staro 12.01.2011., 12:32   #9
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor pocketGM Pregled postova

Zanimljivo, al treba mi displej koji bi mogao okačit na komp.

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Odeš u Chipoteku i daš im ovaj popis
Znači funkcionira i tako, trebali bi znati o čemu se radi.

Citiraj:
Autor jhanus Pregled postova
Ma odeš do AD elektronike, "prek" kauflanda, reci im da ti daju LCD na bazi HD44780 kontrolera(neces dobit HD44780 jer je EOL, al ces dobit replacment kontroler, sve isto), izaberi koju oces velicinu 16x2, 20x2 sa bez pozadinskog osvijetljenja. A ostale dijelove imaju...

E da, nit oni LCD-i sa BUG-a, ni ovi nisu VFD, nadam se da je to jasno. Neznam dal opce gdje kod nas ima za kupit VFD.

E to te ja pitam, znači moguće je i kod njih nabaviti. Planirao sam tamo otići, al mi se nije dalo pošto je dućan na kontra strani grada. Što se tiče samog VFD-a, malo sam guglo, vidio otprilike da je to to. Bitno da se razumije o čemu se radi to mi je bilo najbitnije, pošto nemam baš nekog elektro znanja, osim najosnovnijeg.

Citiraj:
Autor lkw_pkw Pregled postova
evo ovdje ti je link za display:http://www.kronos.hr/display-pvc160203pyl-p-3049.html
ducan ti se nalazi u ZG u Tratinskoj 20 blizu cibone.Tamo možeš kupiti ove ostale dijelove koji su na popisu.
-nije mi jasan ovaj "splitter" koji je na popisu kak to izgleda i za što on služi u ovoj schemi?

Ma spliter je obični molex spliter. Mogu tu stavit sken svih stranica iz buga ako nekome treba

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 12.01.2011. u 12:43.
Pupo je offline   Reply With Quote