View Single Post
Staro 12.01.2011., 00:08   #6891
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
I Love You Phillip Morris

cudan film. da je rijec o musko-zenskoj vezi bila bi ok romaticna drama sa elementima komedije, ali posto je musko-muska veza.......
svakako nelos film, nema ih puno ove tematike (ili sam barem ja u outu). i carrey i mcgregor su na razini glume, mozda ponekad me carrey previse podsjetio na ace venturu sa grimasama, ali nista strasno. film kao film nije nista posebno, ali posto je po istinitom dogadaju, ok za pogledati.

Gone in 60 Seconds

jezik do poda kakvi auti, pogotovo na mustanga. inace ovo je original iz 1974., i mislim da nisam gledao duzu potjeru bilo gdje u filmovima. scene realne (cak prerealne), ganjanje odlicno, auti odlicni (Eleanor.....). prica je isto kao gore filmu nista posebno, ali ako ste ljubitelj automobila (americkih mrcina iz 70-ih) i opcenito uzivate u prvoklasnim potjerama auta - bit cete zadovoljni filmom.

Burko je offline   Reply With Quote