View Single Post
Staro 11.01.2011., 22:02   #594
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
I šta da na krajum uzmen iz T-Mobile ponude za cirka 1000 kn (Tarifa Za Sve 200 | 6000 bodova).
Nekako bi najrađe HTC Desire (btw. oni u ponudi imaju neku HTC Desire T-Wisepilot šemu, koji je to k? Samo nekakva integrirana "T" navigacija u njemu ili šta drugo ) koji bi me izašao oko 548 kn.
Ima li šta bolje?
Nokia C7 možda, isto oko 600 kn.
N8 možda, cirka 800 kn
Samsung, SE i Apple mi nisu napeti... I mislim da je to to, šta se tiče T-ponude

EDIT:
Doduše koliko čitam okolo HTCa uopće nema u HR, ne znaju hoće li dolazit... kakvi debili :facepalm:
HTC mobitela u ponudi "trenutno" nema, tako da možeš zaboraviti. Ja sam se neovisno od toga odlučio za Nokiu C7 i nisam požalio, uz ugovor na 24 mj. tarifa 200 ( prvu godinu = 100 ) izašao me 940,00 kn.

@ Coconut : Najprodavaniji OS in the world je i dalje bez konkurencije Symbian. Probao sam i Android pa mogu samo reći : isti Q a drugo pakovanje, ionako se sve svodi na brzinu proca, količinu rama i brojnost manje-više nepotrebnih điđa-miđa koje mo'š skinuti sa neta.